Informații utile

În această pagină veți găsi informații utile privind sistemul de comandă online pe site-ul nostru, detalii despre folosirea voucherelor și cupoanelor de reducere, informații asupra modalităților de transport și plată, procedura de retur, precum și alte informații conexe.

Transport și livrare

Taxa de transport pentru produsele comandate pe www.dekoration.ro este de 16 lei/colet pentru livrarea articolelor la domiciliul clientului prin firma de curierat GLS (General Logistics Systems. Această taxă de transport se va adăuga la finalizarea comenzii, valoarea acesteia fiind de 16 lei/colet  ce se adaugă la totalul valorii produsului/produselor comandate de catre fiecare client al siteului nostru.

Pentru comanda/comenzi mai mare de 400 lei/colet (pentru un produs cu o valoare mai mare de 400 lei/colet sau un cumul de produse a căror valoare depășește 400 lei/colet) NU se va mai percepe taxă de transport. Pe lângă emailul de confirmare al comenzii plasate de către clienții www.dekoration.ro, un operator va contacta telefonic (în ziua în care s-a efectuat comanda) pentru a vă oferi informații suplimentare despre disponibilitatea produselor și livrarea acestora.

În dimineața livrării coletului, clienții vor primi un sms de la firma de curierat cu toate datele expediției coletului.

Termenul de livrare pentru majoritatea produselor prezentate pe www.dekoration.ro este de aproximativ 48-72 h de la plasarea comenzii, restul articolelor au un termen de livrare de 14-21 zile lucratoare deoarece se vor comanda direct de la furnizorii externi ai portalului www.dekoration.ro.

În cazul returnării articolelor comandate, trebuie completat formularul de RETUR într-o perioadă de până la 15 zile calendaristice de la data recepționarii bunurilor și se va percepe o taxă fixă de 25 lei/comanda ce se va scădea din valoarea bunurilor achiziționate.